Kruidvat Shoplog


Mijn Kruidvat shoplog van de afgelopen week. Er waren een aantal aanbiedingen waar ik dan ook zeker gebruik van wilde maken. Producten die ik ken maar ook producten waar ik benieuwd naar ben. Lees met me mee.


Ik heb niet echt een favoriete haarlak. Ik probeer om de zoveel tijd eens een andere haarlak om te kijken welke het beste voor mij werkt. Momenteel heb ik de L'oreal Elnett Satin en die bevalt me eigenlijk wel prima. Aangezien ik de actie 2+1 gratis gebruik pakte ik deze twee haarlak bussen erbij. Heeft iemand al ervaringen met deze haarlak? Toevallig heb ik een artikel geplaatst wat je allemaal met haarlak kunt doen op DFN (de site waar ik ook voor blog). Dat artikel kun je hier zien.


Dit is een all time favorite. Ik heb redelijk pluizig haar en toen werd mij aangeraden deze olie te gebruiken. Ik vind hem echt helemaal top. 1 of 2 kleine pompjes (dat licht aan de lengte van je haar) en meer heb je niet nodig. Mijn oude is echt bijna op dus ik moest wel een nieuwe. Mijn haar ziet er na het gebruik van deze olie een stuk beter uit. Ik heb deze gekocht met de actie 2+1 gratis op alle Andrélon producten.


Momenteel gebruik ik miccelair water van Nivea die ik toen vanwege een review en tevens actie gekocht had. Ik moet zeggen dat deze mij prima bevalt maar ik ook veel goeds hoorde over het miccelair water van Garnier. Deze was 1+1 gratis dus zeker een goede actie om eens uit te proberen. Ik ben benieuwd of ik verschil merk.


Deze beauty zag ik voorbij komen op social media en ik was al helemaal fan alleen door de verpakking. I know, ik ben een sucker voor leuke verpakkingen. Deze moest ik hebben en gelukkig was er nog 1 te koop in ons filiaal. Achteraf hoorde ik dat als ik hem later had gekocht ik er nog een leuk tasje bij kreeg bij aankoop van een Maybelline product maar ik had deze dus te vroeg gekocht. Balen! Hier komt nog een review over.

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Zitten er producten bij die je zelf al uitgeprobeerd hebt?


Liefs, Miek

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Lijkt me een mooi palette :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Kim. Ja leuk & zeker handige dingen. Over het palette plaats ik vrijdag een review, dus als je geïnteresseerd zou zijn kun je het dan lezen! Goetjes,

   Verwijderen
 2. Wat een leuke producten heb je gekocht. Ik ben ook gek op de oil&care van Andrelon.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja fijn hé! Mijn potje is nu op en heb er heel lang mee gedaan, zeker een fijn product.

   Verwijderen
 3. Wat een leuke shoplog! Dat palette van Maybelline heb ik laatst ook gekocht. Hij is echt super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi! Wat leuk dat je het palette ook gekocht hebt. Er staat vandaag een review online van dit palette! Liefs,

   Verwijderen
 4. Ik ben benieuwd hoe het miccelair water van Garnier is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Eva. Daar ben ik zelf ook benieuwd naar of ik echt verschil merk tussen de Nivea en Garnier variant.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!