Pagina's

Essence trend edition 'Try it love it'

 
Essence introduceert het komende herfst/winter seizoen dé beauty musthaves vanaf eind augustus tot en met half september. De nieuwe trend edition: 'try it, love it'! Ben jij benieuwd welke producten er in deze collectie zitten? Kijk dan met me mee
Verschillende texturen voor ogen, lippen, gezicht en nagels zorgt volgens Essence dat je vanaf het moment dat je het aanbrengt je overtuigd bent. Perfect afgestemde kleuren en hoog gepigmenteerde oogschaduwpaletten. Goede pigmentatie willen we allemaal dus dat klinkt al veelbelovend. Je lippen worden volgens Essence ultiem verwend met een perfecte combinatie van een dekkende lipstick en de glans van een gloss voor een stralende finish. Blushes zorgen voor een frisse uitstraling en de gel nagellaken garanderen oogverblindende stijlen. Let's try it! Maybe love it?

Essence all about..eyeshadow 3,99
All about… NUDES, BRONZES, ROSES en GREYS!
Ontdek de vier nieuwe oogschaduwpaletten met wow-factor van essence. Elk palet biedt acht trendy, perfect op elkaar afgestemde kleuren – van lichte tinten tot medium en donkere nuances. De zachte, langhoudende textuur met verschillende effecten als mat, glanzend of metallic biedt oneindig veel mogelijkheden voor het creëren van jouw looks. Zachte nuances voor overdag, intense tinten voor ’s avonds – elke beauty vindt hier vast en zeker haar favoriete kleurpalet. Verkrijgbaar in 01 bronze, 02 nudes, 03 roses en 04 greys.







Essence multi-action mascara 2,59
Een multifunctionele professional! De nieuwe allround mascara van essence biedt extra volume, zichtbare lengte en super separatie. Het kegelvormige elastomeren borsteltje bedekt elke individuele wimperhaar met mascara. De wimpers zijn perfect gedefinieerd!


Eessence sheer & shine lipstick 1,99
Een nieuwe favoriet voor je lippen! De superzachte formule van de nieuwe sheer & shine lipsticks voelen prettig en licht aan op je lippen en geeft ze een subtiele kleur met een geweldige glans in de must-have kleuren nude, bruin en roze. De doorschijnende dop heeft dezelfde kleur als de lipstick, zodat je heel gemakkelijk je favoriete kleur kunt kiezen. Zo stijlvol! Verkrijgbaar in 01 my first love, 05 look at me! en 13 like a princess.



Essence liquid lipstick 2,59  
2in1… De innovatieve formule van de liquid lipstick verenigt het beste van twee werelden: het combineert de dekking van een lipstick met de glans van een gloss. Verkrijgbaar in trendy nude en felroze; wie kan dat weerstaan? De verpakking onderstreept het unieke duo-gevoel: de coole verpakking van de lipgloss met praktische applicator ziet eruit als een lipstick! Verkrijgbaar in 03 almost real en 04 show off!.


Essence matt touch blush 2,59
Kleur op je wangen! De nieuwe matt touch blush met zachte poedertextuur geeft een matte finish aan de wangen. Een intense abrikooskleur en een prachtige bestint – voor warme of koele huidtinten – geven je een frisse, gezonde uitstraling. Verkrijgbaar in 10 peach me up! en 20 berry me up!.


Essence the gel nail polish 1,69
Droomnagels zijn gemakkelijk te krijgen met de essence nagellakken in nieuwe, trendy kleuren! De speciale formule van de gel nail polishes geven de nagels een langhoudende, superglanzende gel finish. De nagellak lijn biedt intense kleur gecombineerd met een perfecte dekking, in de nieuwe kleuren mat abrikoos-oranje, marsala en antraciet. Verkrijgbaar in 47 va-va-voom, 48 my love diary en 53 rock my world.



Wauw ik ben echt super benieuwd naar deze nieuwe producten van Essence. Jammer genoeg duurt het nog een hele tijd. Wat mij erg benieuwd maakt zijn de oogschaduw paletten. Zouden ze echt zo'n goede pigmentatie hebben?

Welk item zou jij willen aanschaffen?
 
Bron tekst en foto: MVPR

Liefs, Miek

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!